Edo Pronk

Spiritualiteit en activiteit

Heem, mijn praktijk

Ik heb ervaring met o.a.

 • energetische blokkades bij kinderen en volwassenen
 • entiteiten in huis
 • contact met geestelijke begeleiders
 • oorzaak van pijn vinden
 • chakra’s reinigen
 • handoplegging
 • algemeen mediumschap

Ik kan o.a.

 • energie voelen, eventueel op afstand
 • communiceren met de geestelijke begeleiders
 • terug in het verleden schouwen, zowel in het huidige als in vorige levens
 • communiceren met het onbewuste van volwassenen en kinderen (het Hogere Zelf)
 • energetische- en zielsmatige blokkades verhelpen
 • advies geven voor oefeningen

Wat ik doe als je mij een probleem voorlegt, is de situatie energetisch aftasten, kijken waar de energie blokkeert. Eventueel vraag ik de geestelijke begeleiders wat er speelt, of het Hogere Zelf van jou of diegene die ondersteuning nodig heeft.

Daarna ontstaat er meestal een gesprek, waarin we de oorzaken van het probleem opzoeken. Soms is het bewustzijn van de oorzaak voldoende, een andere keer kan ik de blokkade opheffen, of je een oefening meegeven waarmee je het zelf kan.

Mocht je een probleem hebben en mijn hulp willen inschakelen, kan dat via het contactformulier op de “Contact” pagina.

 

%d bloggers liken dit: