Toepasbare spiritualiteit

Handvatten om de geestelijke wereld te begrijpen en er mee samen te werken

Heem, praktijk

Heem.

Praktijk vanuit geestelijke observatie.

Elke situatie heeft een geestelijke oorsprong. Door het combineren van geestelijke observaties en fysieke ervaring werken we samen naar een oplossing.

Ik ben Edo Pronk, 29 jaar oud en sinds 8 jaar bezig met het ontwikkelen van geestelijke waarneming op basis van antroposofische leerweg. Ik heb euritmie gestudeerd, een spiritueel etherische bewegingskunst, die een sterke bewustwording en waarneming ontwikkelt van geestelijke processen. Daarnaast heb ik veel gelezen over diverse thema’s, vanuit geestwetenschappelijk en natuurwetenschappelijk oogpunt.

Heem is in de toekomst een bureau voor geestwetenschappenlijk onderzoek. Zo ver ben ik nog niet, nu ondersteun ik mensen die een vraagstuk hebben, problemen ondervinden. Als eerste kan dan kennis vanuit de antroposofie helpen. Als tweede is dan meditatief observeren, waar ik de kern van de situatie probeer waar te nemen.

Daarna is de vraag waar behoefte aan is. Wellicht is de kennis voldoende, anders kijken we verder of een therapie of euritmie oefening past. Of dat we via meditatie invloed kunnen uitoefenen.

Tarief
€22,50 voor een sessie van 30 min. Deze is via chat (facebook, whatsapp), telefonisch of per mail. Anders in overleg.

%d bloggers liken dit: