Euritmie versnelt karma.

Zomaar een zin tijdens mijn opleiding. Ik weet de context niet meer en misschien niet de juiste bewoording. Maar iets aan Euritmie versnelt het karma. Of je sneller en bewuster je karma verwerkt? Zoiets.

Na een goede wedervraag kwam enige uitleg in mij op> Hier en daar wat kort door de bocht misschien. 🙂

Karma is o.a. het oplossen van oud zeer. Dit oud zeer is ook in je aura te vinden, in je levenslichaam (etherlichaam) en astraal lichaam. Je etherlichaam is hier en daar wat vervormt door dit oud zeer. Door bepaalde belevingen verwerk je dit oud zeer en los je het op. Hierdoor kan je aura zich weer naar de gezonde oerpatronen vormen.

Euritmie werkt rechtstreeks in op het levenslichaam en (iets meer indirect) het astraal lichaam. Door de oergebaren van de euritmie werk je het oud zeer, het karma, uit je levenslichaam. En er zal ook nog wel een aspect zijn dat met de groepsprocessen en ontmoetingen in, via euritmie….