Tegenkrachten bij geboorte

Naast opbouwende geestelijke wezens, zijn er ook wezens die afbreken. Een gedeelte van deze laatste wezens werken de mens rechtstreeks tegen, daarom worden ze tegenkrachten genoemd. Na het overlijden van een mens nemen deze wezens het fysieke lichaam over om het uiteen te laten vallen. Bij een geboorte hebben ze niks te zoeken.
Toch zijn ze er in de huidige tijd.

Een heftig moment bij de geboorte is het doorknippen van de navelstreng. De navelstreng is, tot de placenta geboren is, de fysieke en energetische verbinding met de moeder. Daarnaast is het op geestelijk vlak de rechtstreekse verbinding naar de geestelijke wereld.

Als je de navelstreng doorknipt, is dit een abrupt einde van al deze verbindingen. Er blijven wel verbindingen met de moeder energetisch en met de geestelijke wereld, maar niet meer rechtstreeks.

Daarnaast is er voor korte tijd een gat in de aura van het kind. Door dit gat kunnen een aantal tegenkrachten komen, waardoor je direct als baby opgezadeld bent met krachten, die pas bij je dood er zouden hoeven zijn. Deze krachten zijn verantwoordelijk voor een gedeelte van twijfels en neerslachtigheid die je in je leven ervaart.

Meditatie; geboorte’ratten’; meditatie bedoelt om de tegenkrachten in iemands aura te verwijderen.
Lotusbevalling; hierbij laat je de navelstreng heel, tot die vanzelf loskomt