Kind-ouders reïncarnatie
Bij reïncarnatie hoort de keuze voor iemand als kind, zus, broer of ouders. De diepere kern van jou, je geest die de meerdere levens ervaart, kiest voor en samen met bepaalde personen, om met diegene intens samen te leven.

Deze keuze gebeurt niet vlak voor het huidige leven, maar in het leven ervoor. In het vorige leven kwam je tussen je 30e en 40e jaar mensen tegen, die naar alle waarschijnlijkheid in dit leven familieleden van je worden. Zo worden de mensen die je nu tussen je 30e en 40e tegen hoogstwaarschijnlijk familieleden in het volgende leven.

De keuze voor een bepaald persoon is omdat je van die persoon wilt leren. Een bepaalde kwaliteit of vorm van samenleven. Dat dat fout kan lopen en een zware jeugd/oudertijd kan opleveren, neemt je geest voor lief. Beter de kans fouten te maken, dan de kans iets te leren laten glippen.

Uiteindelijk helpen kinderen hun ouders, net zoals de ouders hun kinderen helpen.

Kort leven, kindersterfte.