Etherlichaam wrichten

Bij meerdere aandoeningen, zoals astma, allergieën en huidproblemen zit het etherlichaam niet op de juiste plek. Het is iets verschoven ten opzichte waar het hoort, ontwricht. Een visualisatie kan het etherlichaam weer op diens plek krijgen.

Je lichaam is transparant. Je kan alle organen zien zitten, als zacht gekleurd glas, rustig bewegend. Om je lichaam zijn gekleurde stromen van energie, met op enige afstand een eivormige begrenzing, die ruim om je hele lichaam is.

Van de begrenzing naar je transparante lichaam zijn allemaal energiebanen, stralen of snaren/draden. Deze zijn fijn gespannen, zodat het lichaam op diens plek blijft. Een aantal snaren zijn echter te slap gespannen, waardoor het transparante lichaam iets scheef is.

Je span deze snaren, totdat ze weer goed voelen, klinken. Misschien ontspan je de snaren er tegenover iets, zodat die ook weer hun goede spanning en klank hebben. Je ademt een keer diep in en uit, zucht en ontspant.

 

Mocht je na enige tijd merken, dat er nog delen van je energielichaam niet op hun plek zijn, herhaal je rustig de visualisatie.