Er zijn 8 pro-rust oefeningen, dit is de 2e oefening.

Verander voor een week of twee je handschrift. Schrijf Bijvoorbeeld Alle Woorden Met Een Hoofdletter (ik vergat het al tijdens het schrijven).Maak de puntjes op de i en dergelijke rondjes.Schrijf heel klein, schrijf heel groot.En schrijf dagelijks wat, op verschillende manieren.

Ik ga proberen alle lussen goed open te houden; vooral bij mijn e is het lusje soms erg klein.En normaal schrijf ik met blokletters. En met een balpen.

De werking is op wederom op het levenslichaam; het zou verkramping/verstijving tegengaan (meer fysiek gericht) en bezorgdheid/snel zorgen maken. Ik ben benieuwd…. 🙂 En ondertussen kunnen we nog steeds dagelijks te gebruiken objecten verplaatsen: ik merk nu dat mijn portemonnee en telefoon vanzelf weer in hun oude broekzak verdwijnen. 😃