Je sterrenbeeld is je sterrenbeeld niet (helemaal).
Welk sterrenbeeld ben jij? Als je die vraag beantwoord aan de hand van de sterrenbeelden in de krant, heb je het deels fout. Op het moment van je geboorte stond de zon namelijk helemaal niet in dat sterrenbeeld.

Je sterrenbeeld wordt bepaald door uit te zoeken voor welk sterrenbeeld de zon staat tijdens jouw geboorte. Ongeveer 2000 jaar geleden had geklopt wat in de krant stond, maar door subtiele afwijkingen in de aardrotatie is het nu een ander sterrenbeeld, namelijk het sterrenbeeld van ongeveer een maand eerder.

Maar, dat betekent niet dat het helemaal fout zit. Het sterrenbeeld wat de krant schrijft, beïnvloed namelijk de ziel , terwijl het eigenlijke sterrenbeeld je levenslichaam beïnvloed. Werden de oude Grieken zielsmatig en energetisch door hetzelfde sterrenbeeld beïnvloed, zo worden tegenwoordig de ziel en het levenslichaam door andere sterrenbeelden beïnvloed.

Voor je precieze energetische sterrenbeeld kan je de wikipedia pagina bekijken, halverwege staat een tabel, met achteraan de juiste dagen. (wikipedia dierenriem )